Zesde zintuig

Het wordt vaak gezegd:”Die persoon heeft een zesde zintuig”.

Het zesde zintuig maar wat wordt er eigenlijk bedoeld?

Er zijn vijf duidelijk aanwezige zintuigen.

Ogen (kijken), oren (horen), tong (proeven), neus (ruiken) en huid (voelen).

Het zesde zintuig is niet zozeer op fysieke wijze aan te geven. De waarneming met een zesde zintuig kan op verschillende manieren plaatsvinden.

Je weet, hoort, ziet, voelt of ervaart op voor jou duidelijke wijze iets, wat niet iedereen op die manier waarneemt. Een waarneming met het zesde zintuig is dus een paranormale waarneming.

Mediums hebben een zesde zintuig. Paragnosten hebben ook een zesde zintuig en helderzienden hebben ook een zesde zintuig.

Via Angel Mediums kun je spreken met mediums, helderzienden en paragnosten

Die een goed ontwikkeld zesde zintuig hebben. Een goed ontwikkeld zesde zintuig wil ook zeggen, dat de betreffende persoon een krachtige intüïtie heeft, waardoor alle boodschappen helder binnenkomen en makkelijk kunnen worden vertaald voor jou.

Het zesde zintuig is bij sommige mensen van nature al aanwezig.

Het kan echter ook ontwikkeld worden. Dit kan op verschillende manieren. Er zijn allerlei workshops, cursussen en opleidingen die dit stimuleren.

Mensen met een goed ontwikkeld zesde zintuig worden ook medium, paragnost, paranormaal genezer, telephaat, helderziende of tarotist genoemd.

Op onze spirituele paranormale hulp en advieslijn

Werken mensen met een goed ontwikkeld zesde zintuig. Ze zijn door hun zesde zintuig een paragnost, een medium of een helderziende geworden. Ze hebben elk een zeer goed ontwikkelde intuïtie. Met deze krachtige intuïtie helpen ze jou verder.

Zit je met een vraag of probleem?

Zij kunnen jou helpen. Kijk op onze homepage om te zien wie er nu voor jou beschikbaar is.

Blijf niet langer zitten met uw vragen maar bel: NL 0909-0223 BE 0907-37152

Klik hier en bekijk onze mediums en paragnosten met een zesde zintuig.

Share This