Wat is een Waarzegger Waarzegster

Een waarzegger waarzegster is iemand die met behulp van zijn ”gaves” zoals helderzien en helderweten direct te weten kan komen wat er in iemand z’n leven speelt. De term waarzeggers waarzegsters komt van vroeger. Tegenwoordig gebruiken we meer het woord helderziende. Een waarzegger waarzegster en een helderziende zijn in principe hetzelfde. Waarzegger waarzegster staan erom bekend dat ze glazen bollen gebruiken om de toekomst te voorspellen. Dit hoeft natuurlijk niet zo te zijn. Waarzegger waarzegster gebruiken meestal waarzegkaarten of tarotkaarten om inzichten en informatie te krijgen. Maar ook waarzeg bollen worden nog gebruikt. Een waarzegger waarzegster kan helderziende voorspellingen doen maar kan je ook helpen inzichten te krijgen in een bepaalde situatie. Ze spreken de waarheid, zoals de term waarzegger waarzegster al doet vermoeden. Alhoewel er toekomstvoorspellingen gedaan kunnen worden door de waarzegger waarzegster moet je wel onthouden dat je zelf verantwoordelijk bent voor je toekomst!

Over welke onderwerpen kun je vragen aan de waarzegger waarzegster stellen?

Liefde, bijvoorbeeld:  is mijn huidige partner de juiste partner voor mij?
Werk, bijvoorbeeld : is mijn huidige baan de juiste baan voor mij?
Relaties, bijvoorbeeld : wat kan ik doen om onze relatie te verbeteren?
Financieën, bijvoorbeeld : zal mijn financiële situatie snel verbeteren?
Kinderen, bijvoorbeeld : waarom heeft mijn kind woede aanvallen?
Woning, bijvoorbeeld : zal ik snel mijn woning verkopen?

Eigenlijk is geen vraag te gek voor een waarzegger waarzegster. Maar op vragen over je gezondheid zullen goede waarzeggers geen antwoord willen geven. Ze zullen je altijd doorverwijzen naar een huisarts. Gezondheids vragen die stress gerelateerd zijn kunnen wel behandeld worden.

Wil je dat de waarzegger waarzegster, jouw paragnost je helpt je toekomst te voorspellen?

De Waarzegger helpt je toekomst te voorspellen, maar onthoud, jij bent verantwoordelijk voor je toekomst! Wat is de beste keus? Hoe ziet mijn toekomst eruit? De waarzegger waarzegster geeft je advies. Ontdek dat je zelf helder kunt zien als je goed naar je gevoel luistert. Stel nu je vraag (aan een één van onze consulenten) en gebruik het advies van de waarzegger om je leven positief te beïnvloeden!

Share This