Angel Mediums AM Credits Nederland Bel goedkoper met AM Credits Nederland 1

Tarief

Het Nederlandse tarief voor het bellen naar onze spirituele hulplijn bedraagt € 0,90 per minuut, plus de kosten voor het gebruik van uw mobiele telefoon.
Het Belgische tarief voor het bellen naar ons 0907- nummer bedraagt € 1,50 per minuut, plus de kosten die uw provider aan u berekend.

Koopt u AM Credits met een beltegoed, dan belt u goedkoper!

Voor u als beller naar de hulplijn van Angel Mediums een toelichting op hoe bepaalde tarieven nu daadwerkelijk in elkaar zitten: Men adverteert dat het bellen met een 0900- Prepaid goedkoper zou zijn. Dit is helaas niet het geval. Naast het tarief dat u meestal in beeld ziet (€ 0,20 per minuut), betaalt u in werkelijkheid veel meer. Bij onze berekening komen we uit op maar liefst € 1,30 per minuut! Het zijn de telecomaanbieders die hiervan profiteren. Leest u onderstaande goed door en u ziet dat u naast het normale tarief een normale opslag, nl. 20% van het informatietarief met een minimum van € 0,10 per minuut en een opstarttarief per minuut van € 0,10. Daarom € 0,96 per minuut en een opstarttarief van € 0,10 zelfs als u inbelt naar een € 0,80 per minuut nummer. Men maakt het voor u totaal niet inzichtelijk wat u in werkelijkheid betaald!

Share This