Wat doet een medium?

Wat Char, Robbert van de Broeke, Long Island Medium (Theresa) en de vele andere mediums of paragnosten doen behelst meer dan wat je op televisie kunt zien, veel meer. Een medium fungeert eigenlijk als een soort tussenpersoon tussen het onzichtbare en het fysieke, vaak ook wel de levenden en de doden genoemd. Een medium wordt soms ook aangeduid met de term paragnost, waarzegger of helderziende.

Wat doet een medium?

Een medium is een paranormaal persoon dat boodschappen doorkrijgt van andere wezens. Dit kan gebeuren wanneer het medium in trance is, maar het kan ook wanneer het medium bij volle bewustzijn is. Verkeren in trance is geen vereiste om boodschappen te kunnen ontvangen. Een medium ontvangt dus boodschappen tijdens een zogenaamde reading. Dit kunnen elementen, hogere of lagere geesten of zelfs de mensen zelf zijn. In het laatste geval straalt iemand die een medium bezoekt zijn of haar gedachten en emoties zo sterk uit dat het medium in staat is ze op te pikken. Een medium wordt soms ook wel een paragnost genoemd.

Wat is een medium?

Maar wat is precies en medium? En met welke vragen kunt u bij een medium van de Angel Mediums terecht? De term medium wordt gebruikt om personen aan te duiden die boodschappen van overledenen kunnen doorgeven aan nabestaanden. Dit is een veronderstelde gave waardoor iemand denkt communicatie te ervaren met geesten, engelen, demonen of andere immateriële entiteiten. In principe kan een medium gezien worden als een doorgeefluik van boodschappen, zoals een telefoon ook een doorgeefluik is van boodschappen. Vaak is het voor een medium moeilijk om onder woorden te brengen wat men doorkrijgt. Dit kunnen bijvoorbeeld gevoelens, beelden, woorden of zinnen zijn van een overleden persoon.

Hoe werkt een medium?

Een medium werkt met ‘energie’, de trillende deeltjes waaruit alles is opgebouwd en die overal om ons heen aanwezig zijn. Deze energie draagt informatie. En die informatie kun je ‘lezen’ met behulp van je gevoel, je intuïtie.

Er bestaan verschillende soorten Mediums.

Fysiek Medium
Holistisch Medium
Mental Medium
Trance Medium
Psychisch Medium
Helderziend Medium
Heldervoelend Medium
Helderruikend Medium
Helderhorend Medium
Automatisch schrift
Kaartleggers
Fotoreading/Fotolezen

Ieder medium heeft zijn/haar eigen gave.

Met welke vragen kunt u terecht bij een medium of paragnost van Angel Mediums?

Er zijn vele vragen te bedenken die u zou kunnen stellen aan een medium of paragnost van Angel Mediums. U kunt bijvoorbeeld denken aan het “contact met een overleden dierbare”, vaak zal dit een persoon zijn, maar er zijn ook mediums met de gave om contact te leggen met uw overleden huisdier.
Daarnaast zijn er verschillende mediums met de gave om contact te leggen met engelen en gidsen.

www.angelmediums.nl | NL 0909-0223 | BE 0907-37152. Onze Mediums, Paragnosten en Consulenten kunnen u helpen met al uw levensvragen.

Share This