AM Meditatie

Hartelijk welkom in de meditatie lounge van Angel Mediums.

Meditatie: eenvoudig leren mediteren:

Wil je beginnen met meditatie? Goed plan. Mediteren heeft veel positieve invloeden in je leven en het is helemaal niet moeilijk.

Waarom zou ik willen mediteren?

Meditatie heeft al vanaf een paar minuten per dag positieve gevolgen voor je gezondheid en geluksbeleving. Meditatie breng je tot rust. Je laat stress los en krijgt overzicht in je leven. Je leert jezelf ook steeds beter kennen. Je komt als het ware dichter bij je ware aard. Meditatie kán een spirituele belevenis zijn – maar dat hoeft zeker niet. Daarbij heeft meditatie een groot aantal gezondheidsvoordelen. Meditatie vermindert stresshormonen in je lichaam. Je bloeddruk verlaagt en je lichaam kalmeert en herstelt zich.

Hoe moet ik dan zitten tijdens mijn meditatie?

Je kunt in de kleermakerszit of de (halve) lotushouding mediteren. Zorg ervoor dat je je hoofd in lijn met je rug plaatst zodat je ruggengraat recht is. Wanneer je de lotushouding pijnlijk vindt kun je jezelf ondersteunen met een kussen. Op je benen mediteren. Ga zitten op je benen en leg je voeten plat op de grond. Ga met je billen op je voeten zitten. Zorg dat je ruggengraat recht is. Eventueel kun je tussen je benen en je billen een kussen leggen. Liggend mediteren. Zoek een plek om te liggen. Ondersteun je hoofd met een kussen. Leg je handen uit elkaar op de grond. Zittend mediteren. Ga zitten in een gemakkelijke stoel en ontspan je lichaam.

Mediteer op je ademhaling

Tijdens het mediteren kun je je concentreren je op je ademhaling. Wees jezelf bewust van het stromen van de lucht in je longen. Merk hoe je buik naar voren komt. Adem zo rustig in en uit. Verander niets aan je adem, neem het gewoon waar. Leg rustig de focus terug bij je ademhaling als je afgeleid raakt.

Angel Mediums:

Heeft diverse meditaties ontwikkeld en voor jou online gezet. Je hoeft daar niet voor het huis voor uit. Je kunt lekker thuis vanuit je stoel of je bed, onder begeleiding mediteren en tot de creërende en helende stilte komen. Zoek een rustig plekje in je huis. Pak je telefoon en draai het volgende nummer NL 0909-0221 en kies voor box 39 | BE 0907-37075 en kies voor box 39. Vervolgens kies je de meditatie naar eigen behoefte. Zet de telefoon op de “speaker” en geniet van deze weldaad.

Kies 1. voor Aarding meditatie

Gronden (ook wel aarden genoemd) is voor veel mensen een dagelijks ritueel om letterlijk steviger te staan, beter in balans te zijn en blijven en minder te worden beïnvloed door wat er om je heen gebeurt. Vooral als je hooggevoelig/hoogsensitief bent en de emoties van anderen aanvoelt, is het heel belangrijk dat je bij jezelf kunt blijven. Met een goede gronding kun je beter aanvoelen wat van jou is en wat niet, en kun je dingen die niet van jou zijn gemakkelijker loslaten. Een goede gronding geeft je een stevige basis en helpt je bij jezelf te blijven, aanwezig in je lichaam en op de aarde. Ook als je gaat groeien op spiritueel en persoonlijk vlak, is gronding belangrijk. Hoe meer gegrond je bent, hoe meer licht je in je lichaam kunt dragen en hoe meer je de hogere energieën in je lichaam en in je leven kunt ervaren.

Kies 2. voor Leren mediteren en visualiseren

Tijdens meditatie ben je meestal passief en observeer je wat er in je innerlijke wereld en in de wereld om je heen gebeurt. Je lichaam is ontspannen en je brengt je gedachten tot rust. Tijdens visualiseren ben je actief. Je lichaam is net zo ontspannen als tijdens meditatie, maar je geest is actief en creatief. Je schept innerlijke beelden die je gebruikt om doelen te stellen, beslissingen te nemen of problemen op te lossen. Hierdoor kunnen er diepe inzichten naar boven komen.

Kies 3. voor Gidscontact meditatie

Je gids is iemand die je kent van vorige levens en samen hebben jullie afspraken gemaakt van de dingen die jij graag wilt leren of ervaren wil in dit leven. Je gids staat je daarin bij met raad, steun en advies. Echter jij beslist de dingen want aan jou eigen vrije wil zullen ze nooit komen.

Kies 4. voor Loslaten met Aartsengel Zadkiel

Deze meditatie helpt je contact te maken met Aartsengel Zadkiel, de engel van vergeving en transformatie en met de Goud, Zilveren, Violette Vlam van transmutatie. Een geschikte meditatie om het oude los te laten en je spirituele trilling te verhogen.

Kies 5. voor Meditatie voor succes, zelfverzekerdheid en motivatie

Meditatie is de sleutel van het succes, zelfverzekerd en motivatie.

NL www.angelmediums.nl 0909 – 0223 en kies voor box 39
BE www.angelmediums.be 0907-37152 en kies voor box 39

Share This