Wat zijn Kristalkinderen

De Kristalkinderen hebben opaalkleurige aura’s met prachtige pasteltinten. Het eerste wat opvalt bij de Kristalkinderen zijn hun grote doordringende ogen, die als het ware je ziel binnendringen. De generatie Kristalkinderen neemt wereldwijd heel snel toe. Ze zijn gelukzalig en hebben een opgeruimd karakter, vergevingsgezind en makkelijk in de omgang. Ze hebben direct contact met de engelen energieën en leven vanuit hun zielkern. Zij zijn hier om de Nieuwe Wereld te brengen en manifesteren. Zij zijn de richting aanduiders voor waar wij als mensheid op afstevenen.

Communicatie

De Kristalkinderen hebben telepathische gaven waardoor zij vaak pas op latere leeftijd gaan praten (3 of 4 jaar). Ze communiceren met hun Kristallijnen, van geest tot geest. Ze gebruiken een combinatie van telepathie, zelfbedachte taal van tekens en geluiden om duidelijk te maken wat ze willen. De problemen komen als ze door medische/onderwijspersoneel bestempeld worden als kinderen met abnormale spraakpatronen of zelfs autistisch.

Extreem gevoelig voor

Kristalkinderen zijn extreem gevoelig voor alles in hun omgeving: geluiden, kleuren, geuren, voedsel, chemicaliën, vervuilers, negatieve emoties, pijn van anderen, groepsbewustzijn en elektromagnetische frequenties. Door deze gevoeligheid zijn het vaak zeer kwetsbare kinderen. Ze hebben tijd voor zichzelf nodig en doen het niet goed in groepen, aangezien weinig anderen hun behoefte aan eenzaamheid, balans, verjonging en diepe rust begrijpen.

Wat geeft energie

Kristalkinderen voelen een diepe liefde voor kinderen en dieren en hebben een opmerkelijke manier om verbinding te maken met alle wezens. Ze hebben een dagelijks samenzijn met de natuur en de elementen nodig. Water is erg goed voor ze (om te reinigen en kalmeren), werkt verfrissend en verhoogt hun energie. Het kan zijn dat ze hulp nodig hebben bij het leren gronden van hun eigen energie. Ze reageren ook goed op lichaamswerk, massage en energiewerk.

Oorzaak depressie

Kristalkinderen laten niet snel hun emoties zien, uit angst dat ze de controle verliezen. Hierdoor kunnen ze saai of zonder passie lijken. Ze begrijpen oorlog en hebzucht niet en kunnen zich hierdoor gemakkelijk totaal overweldigd voelen. Wanneer het leven te intens wordt of als ze getraumatiseerd zijn, óf zien en voelen dat anderen getraumatiseerd zijn, zullen ze zichzelf terugtrekken, loskoppelen en beschermen. Ze kunnen periodes doormaken van diepe depressie.

Verbintenissen

Vanwege de afwezigheid van ego bij de Kristalkinderen stralen ze onschuld, argeloosheid en puurheid uit. En ondanks het feit dat ze vaak rustig zijn, worden ze door anderen bewonderd en voelen veel mensen zich tot hen aangetrokken. Kristalkinderen zullen diepe en blijvende verbintenissen hebben met mensen die de onvoorwaardelijke liefde bieden. Kristalkinderen hebben een sterke verbinding met het hogere zelf, maken van nature contact met hun hoogste leiding en het zijn natuurlijke genezers en vredestichters.

Lees hier meer over Indigokinderen.

Share This