Keurmerk Paralijn Bellijn Advieslijn Hulplijn Angel Mediums Nederland

Keurmerk

Keurmerk: Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn.

Sinds het verdwijnen van het Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn keurmerk, 
Zijn wij als website Angel Mediums opzoek gegaan naar een andere manier om de betrouwbaarheid van onze mediums en paragnosten aan te tonen. 
Helaas is er op dit moment geen algemeen keurmerk beschikbaar, 
voor Paralijnen, Bellijnen, Hulplijnen en Advieslijnen.
Wij hebben daarom besloten dat het beste keurmerk de ervaringen zijn van onze bezoekers.

Lees hier meer: Gastenboek

Uw ervaring met onze Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn

Natuurlijk hopen wij dat u onze Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn als beste lijn ervaart van Nederland en Belgie.
 Maar wij zijn ons er zeer van bewust dat er op dit moment op het internet talloze paralijnen, bellijnen, hulplijnen, advieslijnen en astrolijnen bestaan. Natuurlijk proberen wij ons te onderscheiden van alle andere Paralijnen, Bellijnen, Hulplijnen en Advieslijnen, (Door te werken met echte mediums en paragnosten) maar alleen door uw reacties kunnen wij leren om verder te groeien om daadwerkelijk de beste te worden.

Deel uw ervaringen over onze lijn.

Wij luisteren graag naar uw mening, en wij weten zeker dat wij hierdoor veel kunnen leren. Daarom nodigen wij u uit op pagina: Gastenboek Om uw ervaringen met betrekking tot de spirituele consulten van onze Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn met ons te delen.

Heeft u een goed consult mogen ontvangen van een medium of paragnost?

laat ons dit weten.

Heeft u een slechte ervaring gehad met een van onze medium of paragnosten?

Dan horen wij dit ook graag van u terug.

Wij willen er graag aan werken om alle consulten naar tevredenheid te laten verlopen. Ondanks dat wij er van overtuigt zijn dat de mediums en paragnosten op onze paralijn, bellijn, hulplijn en advieslijn hun uiterste best doen om hun gaven goed te gebruiken, kunnen ook zij met uw tips en handreikingen beter worden.

laat uw mening bij ons achter. Ook slechte ervaringen zullen worden geplaatst. Wij weten zeker dat wij daar immers van kunnen leren, en hopen hierdoor uitendelijk uw eerste keuze te zijn wanneer u overweegt te bellen met een Paralijn, Bellijn, Hulplijn en Advieslijn.

Share This