Wat zijn Indigokinderen

De Indigokinderen zijn kinderen van de Nieuwe Tijd. Ze worden Indigokinderen genoemd, omdat ze geboren worden onder de straal van violet. Indigo is een menging van violet en paars. Zij zijn ongeveer vanaf de jaren tachtig geboren. Deze kinderen zijn hooggevoelig en pikken veel beelden, gevoelens en informatie op.

Oorzaak

Indigokinderen zijn vaak kinderen met dyslexie, gedragsstoornissen zoals ADHD en autisme. Niet de oorzaak van hun problemen, maar vooral de verkeerde wijze waarop er met de Indigokinderen omgegaan wordt, zorgt ervoor dat het kind niet functioneert en tegen veel problemen op school aanloopt. Een Indigokind is intelligent, maar ook vaak ongeïnteresseerd en ongeconcentreerd en heeft daardoor aanpassings- en gedragsproblemen. Dit komt omdat het kind voornamelijk de rechterhersenhelft gebruikt ipv het rationele linker gedeelte. Het zou goed zijn om deze kinderen veel vrijheid te geven. Daardoor kunnen ze beter tot hun recht komen en datgeen gaan doen waarvoor ze hier op aarde zijn. Het is triest te moeten zien dat deze kinderen door medicijnen vaak verdoofd worden en zo hun gevoeligheid, spirituele gaven en strijdvaardige energie verliezen.

Inzicht

Als ze geen begrip vinden voor hun ‘anders zijn’ dan kunnen Indigokinderen agressief, terugtrekkend of afwachtend reageren. Ze blijven dit doen tot in het extreme met maar één reden: mensen wakker maken. Ze blijven confronteren of ze worden ziek, hyper-actief of non-actief tot er inzicht komt. Vaak reageren deze kinderen met een bepaalde klacht of gedrag op hun ouders. Zeker als zij voor hen zijn gekomen op aarde. Het is niet altijd zo dat deze kinderen iets moeten leren. Vaak komen zij om hun ouders iets te leren, al is het alleen maar bewustwording van het kind en zijn energie.

Hoe te handelen?

De Indigokinderen willen graag gerespecteerd worden als kinderen en behandeld als gelijken (volwassenen). Deze kinderen verdienen onze eerbied, in plaats van dat we ze een etiket op plakken of vol stoppen met medicijnen, want dan ondermijnen we een geschenk uit de hemel! Indigokinderen zijn strijdlustig en zijn gespitst op onoprechtheid. Zij zijn hier om oude systemen (zoals de overheid, het onderwijs en legale systemen) die niet langer integer zijn te transformeren. Om deze taak te realiseren hebben zij vaak driftbuien en een vastbesloten wil. De Indigokinderen maken het pad vrij door alles wat niet goed is weg te halen en dan nemen de Kristalkinderen het over om de weg te wijzen naar een veiliger en zekere wereld.

Share This