Huisreiniging op afstand

Huisreiniging op afstand voor huizen, bedrijven of andere ruimtes.

Het verdient enige aandacht dat niet alleen de persoon zelf behandeld kan worden bij Angel Mediums, maar ook de woon of werk omgeving.
Men dient zich er van bewust te zijn dat ook de woon of werkruimte verontreinigd kan raken door allerlei energieën en derhalve niet in harmonie kan zijn. Deze energieën hebben vaak negatieve effecten op de gezondheid of welbevinden van de bewoners of werkers.
Het moge duidelijk zijn dat een beter resultaat wordt bereikt bij het werken aan je eigen gezondheid als ook je woon of werkruimte ‘schoon’ is omdat je als persoon niet losgemaakt kan worden van je omgeving. Er vindt een continue wisselwerking plaats.
Soms is het heel duidelijk dat je huis of werk omgeving energetisch verontreinigd is, maar het is vaker heel lastig om het te herkennen.
De energie van een verontreinigd huis of werk omgeving kan heel subtiel gaan, waardoor het net lijkt alsof de dingen die jou nadelig beïnvloeden, bij het normale leven horen. Ze zouden dus bij wijze van spreken toegeschreven kunnen worden aan het
leven als je je niet bewust bent van de beïnvloeding ervan. Want iedereen heeft immers wel eens tegenslag, is ziek of zit niet lekker in z’n vel.

Verschijnselen thuis of andere ruimtes:

1. Bepaalde ruimtes of plekken voelen zwaar, niet prettig, gespannen, benauwd aan.
2. Bepaalde ruimtes of plekken geven je een onrustig, angstig, verstikkend of vermoeid gevoel.
3. Moeilijk slaap kunnen vatten of onrustig slapen.
4. Aanwezigheid voelen van of iets of iemand, terwijl er niemand is.
5. Koude windvlagen voelen of het huis, ondanks de verwarming, niet warm krijgen.
6. Herhaaldelijk tegen verschillende onverklaarbare lichamelijke en/of geestelijke gezondheidsklachten aan lopen.

Verschijnselen bij bedrijfspand:

1. Sfeer onder de medewerkers is slecht
2. Productiviteit is laag
3. Ziekteverzuim is opvallend hoog.

Dit is slechts een kleine greep

En bovendien ervaart iedereen het op zijn eigen manier.
Wat belangrijk is om in het achterhoofd te houden is dat zodra het vermoeden opspeelt dat er iets niet klopt, de alarmbellen moeten gaan rinkelen.

Oorzaken van een energetisch verontreinigd huis

De ervaring leert dat men vaak als eerste denkt aan negatieve entiteiten als men gevraagd wordt naar de oorzaak van een energetisch verontreinigd huis. Dit is gedeeltelijk waar.
Echter vindt de grootste of meeste verontreiniging vaak plaats door de bewoners zèlf (of ex-bewoners in het geval men een nieuw huis betrekt).
Negatieve emoties of emotionele toestanden zoals woede, ergernis, depressie, stress, verdriet, angst, irritatie etc., van een persoon blijven vaak lang in een ruimte ‘hangen’. Dit is afhankelijk van hoe lang, sterk of vaak het voorkomt.

Huisreiniging op afstand wanneer te doen

Het advies is om eigenlijk elk jaar een ‘grote schoonmaak’ van het huis te laten doen, en helemaal als men is verhuisd of is of gaat verhuizen naar een woning die al bewoond is geweest!

Werkwijze huisreiniging op afstand van uw huis of werkplek

Vraag aan onze mediums, paragnosten of consulenten of zij een huisreiniging op afstand willen doen.

Share This