Waarnemen door helderziende mediums

Ieder mens heeft levensvragen en loopt regelmatig tegen moeilijke situaties aan in het bestaan. Iedere levensvraag brengt de nodige onzekerheid met zich mee en dan is het prettig om op het juiste moment antwoorden te krijgen. Een manier om meer zekerheid en vertrouwen te krijgen in een bepaalde fase van je leven, is door het inschakelen van helderziende mediums. Dit zijn personen die op andere wijze waarneemt en je advies geeft over het verleden, het heden of de toekomst.

Wat doen helderziende mediums precies?

Helderziende mediums beschikt over een zesde zintuig waardoor hij bepaalde zaken kan waarnemen die afwijken van het normale. Het wordt ook wel paranormaal waarnemen genoemd. Helderziende mediums neemt bijvoorbeeld mensen, dingen of gebeurtenissen waar, zonder dat daar prikkels van buitenaf voor nodig zijn. De waarnemingen zijn niet altijd concreet en bevallen veelal weinig details.

Wat wordt bedoeld met waarneming?

Het waarnemen door helderziende mediums kan op verschillende manieren. Zo kan de persoon gevoelens waarnemen waarmee informatie kan worden ingewonnen. Er kunnen ook beelden of visioenen verschijnen van een bepaalde tijd of plaats. Dit kan redelijk vaag of juist heel scherp zijn. Soms krijgen helderziende mediums ook gesproken woorden door. Helderziende mediums gebruikt hiervoor het zesde zintuig. Dit wordt ook wel het geestesoog genoemd.

Duidelijkheid over het verleden, heden en de toekomst

Helderziendheid kan betrekking hebben op het verleden, het heden en de toekomst. Dit betekent dat je soms dingen uit het verleden nog een plekje moet geven, omdat ze je leven vandaag de dag te veel op negatieve wijze beïnvloeden. Daarnaast kan de desbetreffende persoon je ook helpen om meer rust te vinden in het heden of je duidelijkheid geven over je toekomst. Uiteraard zal alle helderziende mediums je nooit dwingen om een bepaalde richting op te gaan in je leven. Jij beslist altijd zelf wat je met de onthullingen doet.
www.angelmediums.nl | NL 0909-0223 | BE 0907-37152

Share This