Wat is een Engelen Reading?

Engelen reading, engelenconsult, engelen kaarten, het zijn drie termen die staan voor een middel om in contact te komen met de engelen. Engelen zijn altijd aanwezig in ons leven, maar pas de laatste paar jaar zijn zij steeds meer in de aandacht gekomen.

Er komen iedere maand nieuwe vormen van engelen kaarten uit, en ook de boeken over engelen en de krachten en wijsheden van de engelen zijn de laatste tijd steeds meer in opkomst. Door deze vernieuwde interesse in engelen komen de laatste tijd ook steeds meer spiritueel consulenten naar buiten met hun gaven om contact te leggen met engelen.

Maar wat is eigenlijk een engel reading / consult?

En welke voordelen en wijsheden kunt u halen uit de kracht en wijsheid van de engelen? Mijn beschermengel?Iedereen kent wel zo een moment in zijn leven: “Het ging bijna helemaal mis, maar het was alsof er een engeltje op mijn schouder ruste”. Iedereen heeft een eigen beschermengel, en deze zal u gehele leven over uw waken.

Helaas kan niet iedereen zijn of haar engel echt “zien”, maar het merendeel van de Europese en Amerikaanse bevolking heeft onlangs in een onderzoek aangegeven zeker te zijn dat beschermengelen bestaan. Daarnaast gaf het grootste gedeelte van deze mensen aan dat zij in hun leven ervaringen hebben gehad, waarop het duidelijk was dat zij beschermd werden door een engel.

In contact komen met engelen?

Het is voor iedereen mogelijk om in contact te treden met de engelen. Engelen zijn namelijk overal om u heen, en het is hun doel om u te voorzien met goede adviezen en wijze raad. Wellicht bent u wel eens wakker geworden met de antwoorden op vragen die u al dagen in hun greep hielden? Of u bent net op tijd op de stoep gaan lopen, terwijl en er enkele seconden later een bus voorbij scheurde?

Het zijn allemaal voorbeelden van uw contact met engelen. Onbewust communiceren engelen met u door dromen, muziek en gedachten. Maar soms wilt u hen misschien iets vragen? En wilt u het contact concreter ervaren. Dit kan, op dit moment zijn er namelijk steeds meer engelenkaarten verkrijgbaar waarmee u een directe vraag aan de engelen kunt stellen.

Engelen Reading?

Ook “Engelen readings” kunnen u helpen contact te maken met u beschermengel.

Op onze paranormale, paralijn, spirituele hulp en advieslijn kunt u via een spiritueel consulent in contact treden met de engelen.

Engelen kunnen u voorzien van goede raad, en zij zullen u beschermen en adviseren voor en tijdens moeilijke gebeurtenissen in uw leven. De spiritueel consulten is tijdens deze “engelen reading” een link tussen u en de engelen.

De mensen die met succes contact hebben gelegd met hun engel doormiddel van een Engelen reading geven vaak aan dat zij overspoeld werden door een gevoel van gelukzaligheid. 
Daarnaast ervaren veel mensen na een engelen consult een wonderbaarlijk gevoel, en soms zelfs een wonder in hun leven. 
Hun leven werd weer gevuld met hoop en het leven lijkt ineens weer een richting en een doel te hebben gekregen.

Wat zijn de voordelen van een Engelen Reading?

Een engelen reading biedt antwoord op vele vragen, en het kan u opnieuw in balans brengen met het pad waarop u op dit moment loopt in het leven. Deze reading kan u voorzien van goede raad, of het nu gaat om de liefde, werk, privé omstandigheden, de engelen zullen u graag bijstaan met hun adviezen.

Engelen hebben altijd het beste met u voor, zij zullen nooit tegen u keuzes ingaan, maar voorzien u wel graag van goede adviezen wanneer u hen daarom vraagt.

Direct een Engelen reading? Klik hier:

Share This