Betaalmethoden Angel Mediums Paypal Ideal Mistercash Nederland

Betaalmethoden

Hieronder lees je met welke betaalmethoden je kunt afrekenen op www.angelmediums.nl

iDeal

Met iDeal is betalen zeer eenvoudig. Je kiest je eigen bank en betaalt via je de eigen vertrouwde internetbankieren omgeving. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, Rabobank, ING, SNS Bank, ASN Bank, Friesland Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers. De betaling wordt direct verwerkt.

PayPal

Online afrekenen kan ook met Paypal. Hiervoor kies je bij het doen van je bestelling voor de betaalmethode Paypal. Vervolgens vul je een aantal gegevens van jezelf in, en ga je naar je Paypal account. Zodra je in je account de betaling bevestigd hebt, wordt de betaling uitgevoerd. Direct nadat de betaling succesvol is, wordt de bestelling verwerkt.

Creditcard

angelmediums.nl ondersteunt betalingen met Mastercard en Visa. De transactiekosten voor deze betaalmethode bedragen 3% van het aankoopbedrag. Tijdens het afrekenen kies je voor Mastercard of Visa en vult alle benodigde informatie in. De bestelling wordt hierna direct verwerkt.

Mister Cash

Mister Cash van Banksys is een populair betaalsysteem in België. De werking ervan is vergelijkbaar met iDEAL in Nederland. Uw klant voert zijn banknummer in en bevestigt de betaling met het beveiligingsmiddel, bijv. de paslezer, van de bank. De betaling is daarna definitief en niet storneerbaar.

Share This