Wat is astrologie?

De sterren en planeten hebben de mensheid altijd geïnspireerd en een gevoel van verwondering gegeven. Vele culturen kijken naar boven en zien het bovenmenselijke en het goddelijke daar. Astrologie is de studie van patronen van de planeten in beweging en de verbondenheid tussen mensen, verjaardagen en jaargetijden. Het is vergelijkbaar met andere gebieden die zijn gebaseerd op oude theorieën over energiepatronen, zoals feng shui, acupunctuur en yoga. Astrologie is een beheersing van de bijzondere wetenschap. Zoals de vroegst bekende ordening van het bestaan, lang voor de geschreven geschiedenis, het wordt ook wel de moeder van alle wetenschappen genoemd.

Spiegel van zelfontdekking

De planeten blijven bewegen en zorgen voor interactie met de vaste tijd van onze geboortehoroscoop. Astrologie is een ongelofelijke spiegel van zelfontdekking. In het begin kunnen de stukjes van de puzzel soms niet lijken te passen. Maar door een goede bestudering van astrologie vallen de puzzelstukjes op de juiste plek. Het leven lijkt een reeks betekenisloze gebeurtenissen te zijn. Astrologie laat op een goede manier zien, dat dingen gebeuren met een reden. Het kan licht schijnen op jouw innerlijke tegenstrijdigheden en natuurlijke krachten. De geboortehoroscoop is een gids voor zelfinzicht die nooit stopt met het onthullen van nieuwe invalshoeken.

Tekenen in de astrologie

Elk teken in de astrologie heeft een reputatie opgebouwd, een aantal voorbeelden: de tweeling is spraakzaam en heeft een helder verstand, schorpioenen zijn zwoel en intens en de maagd is keurig en netjes. Houd deze stereotypen losjes als je je eigen waarnemingen wilt gaan maken. De meeste horoscopen zijn gebaseerd op het zon teken. Maar de twaalf tekens van de dierenriem zijn uiteraard bij de meeste mensen het beste bekend. Het zonteken kan een prima uitgangspunt voor het leren over astrologie zijn.

Wat biedt het jou?

Astrologie biedt kosmische aanwijzingen over waarom je wordt aangetrokken of afgewezen door personen die je ontmoet tijdens je leven. Het helpt je je persoonlijkheid beter te leren kennen, maar ook om op bepaalde tekenen te letten. Sommige verbindingen worden aangewakkerd door wrijving, en astrologie helpt je een standpunt in te nemen voor de langere termijn. Door de zelfontdekking door Astrologie, kun je rust vinden in je leven. Dit komt voornamelijk omdat je antwoorden krijgt op bepaalde levensvragen. (Onze astrologe: Belinda Durand / Blog)

www.angelmediums.nl | NL 0909-0223 BE 0907-37152.

Share This